Laura van StijnBij Salon Tres Joli kunt u nu bij mij terecht voor huid therapeutische/cosmetische behandelingen van couperose, overbeharing, pigment, acne, schimmelnagels en littekens. Maar natuurlijk ook voor algehele huidverbetering.

Veel behandelingen die ik uitvoer worden vergoed vanuit uw aanvullende pakket bij u zorgverzekeraar.

U bent bij mij in goede handen! Als huidtherapeut ben ik aangesloten bij de branche vereniging; Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en daarnaast ben ik ook kwaliteit geregistreerd. Ik werk met de nieuwste lasers en medische peeling ’s die geschikt zijn voor elk huidtype en huidskleur. Door mijn jaren lange werkervaring binnen de branche ben ik up-to-date over welke behandeling het beste toegepast kan worden op bovenstaande aandoeningen.

Graag nodig ik uw uit voor een kosteloos en vrijblijvend consult.

Zie ik u snel?

Met vriendelijke groet,

Laura van Stijn – Cosmetique Totale

Huidtherapeut lid NVH

AGB code 90-047749

Kwaliteit paramedisch: 39911848488

Facebook
Instagram

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'het toestaan van cookies "om u de beste surfervaring te geven. Als u deze website verder gebruikt zonder uw cookie-instellingen te wijzigen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Maryam Rastin

Sluiten